Tervetuloa Harricon verkkokauppaan. Siirry tuotteisiin TÄSTÄ.

Täältä voit tilata loggereita, verkkotestereitä, niiden tarvikkeita sekä kuitupuhdistussarjoja ja työkaluja nopeasti, helposti ja aina sopivaan hintaan.

Huomaa, että verkkokauppamme sisältää vain osan tuotteistamme. Siksi suosittelemme, että haet kiinnostavaa tuotetta ensisijaisesti Tuotteet osiosta. Kun etsimäsi tuotteen tiedot sisältävät myös hinnan ja varastosaldon, voit tilata tuotteen saman tien. Jos tuotetiedoissa ei mainittuja tietoja ole, ei tuote kuulu verkkokauppamme valikoimaan. Ota silloin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla meille numeroon 09-530 66 50.

Harrico PTE Oy verkkokauppa on tarkoitettu yritys- ja yhteisöasiakkaille ja maksutapana on aina lasku. Muista, että verkkokauppaamme on koottu ainoastaan yleisimmät tuotteemme, joten kannattaa ottaa yhteyttä jos et ole aivan varma mikä tuote sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi.

Siirry verkkokauppan tuotevalikoimaan tästä. Verkkokaupassa olevat tuotteet on ryhmitelty, ja kaupassa olevien tuotteiden ryhmät näkyvät oikealla. Voit valita niistä haluamasi helpottamaan tuotteiden selaamista.

Verkkokaupassa on osa tuotteista, mutta ei missään nimessä kaikki eikä edes suuri osa. Jos et verkkokaupasta löydä etsimääsi, ota yhteyttä! Autamme mielellämme.

Verkkokauppamme ehdot löydät tästä linkistä Lue verkkokauppamme ehdot.

 Harrico PTE Oy:n verkkokaupan tilausehdot

 Verkkokaupan käyttöehdot ovat ohessa.

Lue lisää