NTM Network Time Machine - Fluke Networks

 

Network Time Machine on kompakti ratkaisu liikenteen talletukseen ja analysointiin. Sen avulla voidaan tallettaa liikennettä pitkiäkin aikoja, joka on lyömatön ominaisuus kun ongelma ilmenee vain satunnaisesti. Network Time Machinen levykapasiteetti talletettavalle liikenteelle vaihtelee muutamasta teratavusta aina 60 teratavuun.

Network Time Machinen ominaisuuksia:

  • tallettaa liikenteen useista 10M/100M, 1G ja 10G Ethernet porteista jopa yli 10Gbps talletusnopeudella (puolueettomasti testattu)
  • plug-and-play toiminta tunnistaa sovellukset, kerää statistiikkaa ja näyttää ne käyttäjän konfiguoitavissa olevilla näytöillä
  • kekseliäs PBA (Performance Bottleneck  Analysis) analysoi liikenteen ja näyttää selkeän grafiikan avulla onko ongelmana palvelin vai verkko
  • näyttää QoS tulokset, statistiikan ja trendikuvaajat sovelluksista ja kustakin liikennevuosta.
  • markkinoiden parhat reaaliaikaiset ominaisuudet IP-videon ja IP-puheen analysointiin
  • mallisto sisältää sekä kannettavia että räkkiin asennettavia RAID-tuettuja malleja, joiden talletuskapasiteetti yltää teratavuihin.
  • selkeä ja helppokäyttöinen ClearSight käyttöliittymä näyttää liikenteen sovelluksittain ja liikennevuottain ja nopeuttaa vikaselvitystä

 

 

NTM:n kehittynyt ja tehokas talletetun liikenteen analysointi hakee halutun liikenteen nopeasti suurestakin useiden teratavujen kokoisesta talletetusta liikennemassasta.

Kaikki nämä ominaisuudet sisältyvät kompaktiin NTM järjestelmään, joten käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa - alle puolessa tunnissa näet seikkaperäistä tietoa sovellusliikenteestäsi.

Kiinnostuitko? Järjestämme esimerkiksi koekäytön mielellämme omassa ympäristössänne. Lisätiedot ja yhteydenotot -> klikkaa tästä

Clearsight analysaattori - Fluke Networks


Fluke Networksin Clearsight Analyzer ohjelmistolla näet selkeästi kuinka sovelluksesi liikennöi verkossa riippumatta siitä onko kyseessä TCP-pohjainen sovellus, VoIP tai jokin muu reaaliaikainen sovellus.

 

Voit käyttää analysaattoriohjelmistoa pelkällä Windows-PC:llä tai vaihtoehtoisesti hyödyntää erillisen Clearsight analysaattorin suorituskykyä kun monitoroit suuria liikennemääriä. Erillisen analysaattorin mukaan saat aikakoneen, jolla voit vaivatta selata vaikkapa viime viikon liikennöintiä ja saat selville mitä todellisuudessa tapahtui. Demoversio? Ota yhteyttä!

 

Lue lisää