Tietoverkkojen mittalaitteet ja ohjelmistot

Tämän ryhmä sisältää tuotteita tietoverkkojen vianhakuun, valvontaan ja dokumentointiin. Tässä ryhmässä on myös tuotteita esimerkiksi monitoroitavan liikenteen hallintaan eli mitä sille tehdään ennen valvonnalle päätymistä (a.k.a packetbroker). Myös WLAN verkkojen vianhaun, analysoinnin ja peittomittausten tuotteet löydät täältä.

Kalibrointilaitteet

Tuotteet ja järjestelmät kalibrointiin ja tarkkoihin mittauksiin, suureina sähköiset suureet, lämpötilat sekä paineet. Tuotteita ovat esimerkiksi kalibraattorit, jännitereferenssit, tarkkuusyleismittarit, niiden ohjelmistot ja erilaiset tarkkuuskomponentit eli referenssivastukset.

Tietoliikennekaapelien mittalaitteet ja työkalut

Tuotteet tietoverkkojen kaapeloinnin mittauksiin, riippumatta siitä onko kyseessä vianhaku vai asennuksen hyväksyntämittaukset. Testerien lisäksi täällä on myös kuitujatkoskone sekä työkalut kuitukaapelien kuorintaan, videomikroskoopit liittimien tarkistuksiin ja tietenkin liittimien puhdistustarvikkeet.

Dataloggerit

Monipuolinen valikoima dataloggereita lämpötilojen, paineen, kiihtyvyyden ja sähköisten suureiden mittauksiin. Pienimmät ovat kolikon kokoisia, suurissa on monta sataa kanavaa. Käyttökohteina ympäristön ja kuljetusten olosuhteiden valvonta sekä joustavat ja monipuoliset mittausjärjestelmät.